Tilbud til pårørende

Tilbud til pårørende

Når et menneske kæmper med stof, alkohol eller gennemgribende sociale eller psykiske udfordringer, rammer det ikke kun den enkelte.

Som pårørende kan du have brug for hjælp, inspiration eller andre at tale med, uanset om du er forælder, partner, ven eller (voksent) barn.

Du er altid velkommen til at kontakte Brydehuset. Vi kan hjælpe med rådgivning om, hvilket tilbud der er bedst for dig eller jer.

Til dig, der er pårørende til en, der tager stoffer eller drikker for meget.

Kontakt os

Ring til os på 4477 3737 eller skriv på brydehuset@balk.dk – det er gratis

Til dig, der er pårørende til en, der er indskrevet i Brydehuset på socialområdet

  • Pårørendesamtale – ring 4477 3737 og book en samtale
  • Næste pårørendegruppe starter til 25. januar 2022 
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få viden om at være pårørende og besked om arrangementer

Børn og unge under 18 år

Hvis du er under 18 år eller kender et barn, der har brug for at snakke med nogen, så opfordrer vi til at tage kontakt til Headspace i Ballerup eller TUBA. Er barnets far eller mor indskrevet i psykiatrien, kan barnet også deltage på børnekurser gennem Psykiatrisk Center Ballerup. Du er velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne med at finde et relevant tilbud, eller vi kan hjælpe med en snak om, hvordan man passer på barnet.

Hvem kan bruge Brydehusets pårørendetilbud?

RUSMIDLER: På rusmiddelområdet er de fleste tilbud til dig, der bor i Ballerup eller omkringliggende kommuner i Storkøbenhavn (undtagen København). Det er ikke nødvendigt, at din nære er i behandling hos os. Læs mere under det enkelte tilbud, eller ring og få en snak med vores pårørenderådgiver eller reception på 4477 3737.

SOCIALOMRÅDET: På socialområdet er vores tilbud til dig, der har en nær i behandling i Brydehuset gennem Ballerup Kommune. Du kan dog tilmelde dig pårørendeaften, uanset om din nære er indskrevet eller ej. Er din nære ikke indskrevet, vil vi gerne hjælpe med at finde andre tilbud, der passer.