Støberiet

Støberiet er et aktivitets– og værested, hvor du kan lave aktiviteter i trygge omgivelser sammen med ligesindede. Du kan bruge cafélokalerne og deltage i motionstilbud  i samarbejde med IF-Aktivisterne. Derudover arrangerer Støberiet andre aktiviteter, fx udflugter, og du kan også koble af og lave kreative projekter i det kreative værksted (Krea).

Støberiet er lige nu i en sammenlægningsproces, som betyder, at Støberiet og Brydehusets café/værested lægges sammen i løbet af 2019 og vil være beliggende i Brydehuset på Brydehusvej 12.

Støberiets åbningstider

Mandag kl. 10.00-15.00

Onsdag kl. 13.00-19.00

Fredag kl. 9.30-13.30

Udover det sociale samvær, så træner vi vores sociale færdigheder. Du kan deltage i lige præcis de arrangementer, du har lyst til. ​

Hvad sker der i Støberiet?

Der sker meget i Støberiet og vi forsøger løbende at fortælle om de forskellige aktiviteter, relevante nyheder og historier.

Har du gode idéer?

Hvis du synes, der mangler en gruppe eller har andre gode forslag til aktiviteter i Støberiet, så kan du tale med de ansatte om dine idéer eller tage dem op på det månedlige fællesmøde

Vil du vide mere? ​

Hvis du vil vide mere om Støberiet, eller gerne vil have en samtale med en medarbejder for at finde ud af, om Støberiet er noget for dig, så kan du ringe på 4477 2193.