Problemer med alkoholmisbrug?

Problemer med alkoholmisbrug?

Der er tale om et misbrug af alkohol – eller et alkoholmisbrug – når alkoholindtagelsen er til skade for dig selv eller dine omgivelser. Mange af de mennesker, som har et alkoholmisbrug eller oplever en alkoholafhængighed, er ganske almindelige mennesker, der har familie og går på arbejde. Ofte er det familien, der først registrerer alkoholproblemerne, fordi forbruget af alkohol typisk sker derhjemme.

For de fleste mennesker gælder det, at et stort forbrug gennem længere tid kan udvikle en egentlig afhængighed, hvor man oplever toleransudvikling, får abstinenser ved ophør af alkoholindtagelse og får problemer med at skære forbruget ned.

Et stort forbrug af alkohol gennem længere tid, kan desuden give psykiske symptomer som depression eller angstsymptomer. Ens sociale situation spiller også en rolle og jo mindre trivsel og social støtte, man har, jo større risiko er der ved at eksperimentere med alkohol.

Hvis du, eller en du kender drikker for meget, så ring på 4477 3737 eller skriv til os på brydehuset@balk.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen nedenfor:

Kontakt os her!