Behandling af stofmisbrug

Stofmisbrugsbehandling  – Brydehuset tilbyder ambulant behandling af stofmisbrug

Brydehuset er et af Danmarks førende centre for behandling af stofmisbrug. Brydehuset tilbyder gratis ambulant stofmisbrugsbehandling i hovedstadsområdet.

Vores målsætning er at hjælpe dig til at tage kontrollen tilbage i dit liv. Hver år hjælper vi rigtig mange mennesker til et bedre liv uden stoffer.

Ambulant stofmisbrugsbehandling

Ambulant stofbehandling betyder, at du bor hjemme, mens du er i behandling. For de fleste er ambulant stofbehandling den mest effektive måde at være i behandling på, fordi der bliver lavet så lidt om i dit liv som muligt mens du er i behandling. Du bor hjemme og er tæt på familie, du beholder dit job, venner, netværk, aktiviteter, osv. Under behandlingen vil vi give dig strategier for at du bliver godt rustet til et godt liv uden stoffer efter endt behandling.

Kombinationen af døgnbehandling og ambulant behandling af stofmisbrug

I tilfælde af et meget stort stofmisbrug, vil der være behov for en kombination af døgnbehandling efterfulgt af ambulant behandling. I disse tilfælde vil stofmisbrugeren blive sendt på et ophold til en døgnbehandlingsinstitution, typisk i 4-6 uger for at blive afgiftet og stabiliseret. Brydehuset har et bredt netværk af professionelle døgnbehandlingsinstitutioner som har forskellige fokusområder og vi går altid i dybden med den enkelte borgers behov, så vi foretager det bedste match.

Efter opholdet i døgninstitutionen, er der opstart i ambulant behandling af stofmisbrug og det er her du reelt lærer at være i det miljø, du skal tilbage til efter behandlingen er afsluttet.

Tidligere var døgnbehandling meget udbredt, men mange studier har vist, at ambulant behandling for stofmisbrug er mere effektivt, da du lærer at håndtere din livssituation og hverdag, mens du er i behandling.

Hvis du, en af dine venner eller din familie har et overforbrug eller misbrug af alkohol, vil vi meget gerne høre fra dig. Du er også meget velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til foreksllen mellem døgnbehandling eller ambulant behandling af alkoholmisbrug.

Ambulant stofmisbrugsbehandling så det passer ind i din hverdag

I Brydehuset lægger vi stor vægt på at din hverdag skal fungere sammen med behandling for stofmisbrug. Vores grupper kører på forskellige tidspunkter i løbet af dagen, så vi kan fint passe dine forpligtelser ind i din behandling. Er du i arbejde eller i skole, finder vi tidspunkter der passer med dine behov.

Vi har plads til dig

I Brydehuset har vi altid plads. Der er ikke ventelister og du kan starte med det samme. For nogle kræver det meget mod at starte i behandling, men vores er faring viser os, at det første skridt er det sværeste. Måske er du usikker på om du skal i behandling og så er du velkommen til en råd og vejledningssamtale. Vi er her for at hjælpe, støtte og vejlede dig.

Det er gratis!

Behandling af dit stofmisbrug er gratis for dig. Det gælder også selv om du ikke bor i Ballerup Kommune.

Det er anonymt

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at forblive anonym. Tal med os om mulighederne. Der behøver at få at vide, at du er i behandling for stofmisbrug.

Ring på 4477 3737 eller skriv på brydehuset@balk.dk eller udfyld kontaktformularen.

12 + 9 =