Behandling af alkoholmisbrug

Brydehuset tilbyder gratis ambulant alkoholbehandling

Vores målsætning er at hjælpe dig til at tage kontrollen i dit eget liv. Hvert år hjælper vi rigtig mange mennesker til et liv uden  alkohol og andre styrende rusmidler.

Ambulant alkoholbehandling

Ambulant behandling betyder at du bor hjemme, mens du er i behandling. På den måde bliver lavet så lidt om i dit liv som muligt mens du er i behandling. Du kan være tæt på din familie, beholde dit job, venner, netværk, aktiviteter, osv. Alle disse faktorer er vigtige for, at du kommer godt igennem din alkoholbehandling. Under behandlingen vil give dig strategier for at forene din “normale” hverdag med behandlingen.

Kombinationen af døgnbehandling og ambulant behandling

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt med en kombination af døgnbehandling efterfulgt af ambulant alkoholbehandling. Døgnbehending er ikke gratis, så din hjemkommune skal godkende det først. Vi hjælper med at indstille til opholdet, som  typisk varer i 4-6 uger – og målsætningen er at blive afgiftet og stabiliseret. Brydehuset har et bredt netværk af professionelle døgnbehandlingsinstitutioner, som hver har deres fokusområder. Derfor går vi altid i dybden med dine behov, så vi foretager det bedste match.

Ambulant alkoholbehandling så det passer ind i din hverdag

I Brydehuset lægger vi stor vægt på at din hverdag skal fungere sammen med behandling for alkoholmisbrug. Vores grupper kører på forskellige tidspunkter i løbet af dagen, så vi kan fint passe dine forpligtelser ind i din behandling.

Vi har altid plads

Vi har ikke ventelister og du kan starte så snart du har besluttet dig. For nogle kræver det meget mod at starte i behandling, men vores er faring viser os, at det første skridt er det sværeste. Under resten af forløbet er vi her for at rådgive og vejlede dig.

Det er anonymt

Den ambulante behandling giver dig mulighed for at forblive anonym. For mange af vores borgere betyder dette utrolig meget.

Det er gratis

Brydehuset er en offentlig behandlingsinstitution og derfor har du krav på gratis alkoholbehandling. Dette tilbud gælder for alle, selv om du ikke bor i Ballerup Kommune.

Kontakt os på 4477 3737 eller send en mail på brydehuset@balk.dk